Ravintola lanseerasi Mark Wahlberger -hampurilaisen – elokuvatähti suuttui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoossa sijaitseva hampurilaisravintola on saanut yhdysvaltalaisilta asianajajilta tiukkasanaisen kirjeen, koskien hampurilaisaterian nimeä. Asianajajat vaativat, että ravintoloitsija Ben Denneriä muuttamaan Mark Wahlberger -aterian nimen, sillä heidän mukaansa mies käytti elokuvatähden nimeä luvattomasti myynti- ja markkinointitarkoituksessa.

Daily Mail -lehden mukaan Denner oli nimennyt yhden hampurilaisaterioista Mark Wahlbergeriksi kunnianosoituksena näyttelijälle. Myös kaikki muut ravintolan ateriat oli nimetty kuuluisuuksien mukaan. Ravintoloitsija joutui muuttamaan nimen, sillä asianajajat uhkasivat häntä oikeustoimilla.

Dennerin mukaan Wahlberger-ateria on nyt Dirk Diggler-ateria. Näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg tunnetaan myös ravintolayrittäjänä ja hänen perheensä omistaa Wahlburgers -ravintolaketjun. Ben epäilee, että ongelmia syntyi sen takia, että hänen hampurilaisensa nimi muistutti liikaa perheen brändäämiä Wahlburger-hampurilaisia.