Sara ”Smoukahontas” Forsberg avoimena: ”Minulla on silikonirinnat!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen nettisensaatio Smoukahontas, eli Sara Maria Forsberg, tuli taannoin ympäri maailmaa tunnetuksi Kielinaisena, kun hänen videonsa sai kymmeniä miljoonia katsojia. Taannoin paljastui, että Forsberg oli kehittänyt uuden kielen Star Wars -elokuvaan. Nyt Sara on tehnyt paljastuksen yksityiselämästään.

YouTubessa julkaisemallaan videolla Sara kertoo avoimesti, että hänellä on silikonirinnat. Forsberg kertoo hankkineensa rintoihinsa täytettä jo vuosia sitten. Videolla hän kertoo päättäneensä hankkia silikonirinnat, koska hän ei ollut mielestään tarpeeksi kurvikas.

Samalla Sara korostaa, että jokaiselle on tärkeää tuntea olonsa kotoisaksi omassa vartalossaan, vaikka se edellyttäisi kirurgisia toimenpiteitä.