Freddie Mercury -lehmä karkasi teurastamolta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajalegenda Freddie Mercuryn mukaan nimetty lehmä on onnistunut pelastautumaan varmalta kuolemalta. Lehmä nimittäin karkasi New Yorkissa sijaitsevalta teurastamolta kaupungin kaduille. Liikenteen seassa juoksenteleva Freddie aiheutti operaation, joka koitui lopulta sen pelastukseksi.

Metro-lehden mukaan viranomaiset onnistuivat saamaan karkurin kiinni ja se toimitettiin takaisin teurastamolle. Uutiset teurastamolta karanneesta Freddie Mercurysta kiiri kuitenkin eläintenoikeusjärjestön jäsenien korviin ja he päättivät pelastaa sen.

Eläintenoikeusjärjestöön kuuluva Mike Stura ajoi teurastamolle ja vaati Freddien vapauttamista. Yllättäen neuvottelut tuotti tulosta ja lopulta lehmä lastattiin Sturan rekkaan. Freddie pelastui teurastukselta ja se tulee viettämään elämänsä onnellisena loppuun asti Skyland Animal Sanctuary and Rescue -järjestön maatilalla.