Keskoskaksosten videosta someilmiö – pitävät toisiaan kädestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksosilla on yleensä vahva side heti syntymästään lähtien eikä ihmekään, sillä he ovat aloittaneet elämänsä yhdessä alusta lähtien. Nyt Facebookissa leviää hellyttävä video keskosina syntyneistä kaksosista, jotka pitävät toisiaan käsistä kiinni ollessaan isän sylissä.

Anthea Jackson-Rushford on julkaissut Facebookissa ihanan videon, jossa etuajassa syntyneet kaksoset lepäävät isän rinnan päällä. Kaksoset Kristiana ja Kristian ovat lämpimän viltin alla isän ihoa vasten ja pitävät toisiaan käsistä kiinni.

Kristiana ja Kristian syntyivät jo viikolla 28 eli lähes kolme kuukautta ennen laskettua aikaa. Syntyessään kumpikin keskosista painoi vain alle kilon, mutta pienestä painostaan huolimatta vauvat ovat olleet syntymästään lähtien yhdessä vahvoja taistelijoita.

Amazing!!! Needs to go viral!!! ?? our preemie twins Kristiana and Kristian! Born at just 28 weeks and 1 day! Weighed in at under a kilo each! ?? #preemietwins

Posted by Anthea Jackson-Rushford on Wednesday, January 13, 2016

Katso tästä.