Kolmevuotias tyttö esitti Ariel-merenneitoa täydellisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Piirretyillä lastenohjelmilla ja animaatioelokuvilla on yleensä suuri vaikutus lapsiin. Niiden hahmot, laulut ja satumaiset tarinat jäävät yleensä lasten mieliin pitkiksikin ajoiksi. Eräs pikkutyttö osaa Pieni Merenneito -piirretystä Part of Your World -nimisen laulun ulkoa jokaista sanaa myöten.

Claire Ryann on kolmevuotias tyttö, joka rakastaa Pieni Merenneito -piirrettyä niin paljon, että muistaa sen laulut ja vuorosanat ulkomuistista. Ryannin isä on julkaissut tytöstä ihastuttavan videon, jossa tyttö saa loistaa laulaessaan piirroselokuvassa esitettävää kappaletta.

Isä on äänittänyt oikean taustan päälle Ariel-merenneidon osuudet tytön laulamana ja kuvannut tyttöä nauhoitusten aikana. Lopputulos on todella ihastuttava ja koskettava, kun Ryann eläytyy rooliinsa jokaista sanaa myöten. Tytön tulkinta on ihanaa kuultavaa, kun hän muistaa yksityiskohtaisesti miten jokainen sana tulee lausua.

Part of Your World – The Little Mermaid

3-year-old knows every word of "Part of Your World" from The Little Mermaid

Posted by Claire Ryann on Friday, January 22, 2016

Katso video tästä.