Tällainen on Mark Zuckerbergin vaatekaappi – menestyksen merkki!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet menestyneet yritysjohtajat keskittävät kaiken tarmonsa työn tekemiseen, jolloin esimerkiksi pukeutumista koskevat päätökset vievät liikaa resursseja tärkeämmiltä asioilta. Tällaisia johtajia ovat perinteisesti olleet muun muassa jo edesmennyt Steve Jobs sekä Facebookin perustaja ja johtaja Mark Zuckerberg, jotka kumpikin tunnetaan niukasta vaatevalikoimastaan.

Maailman rikkaimpiin ihmisiin lukeutuva Zuckerberg sai taannoin perheenlisäystä, ja hän päätti viettää kiireistään huolimatta isyysvapaan. Nyt isyysvapaa on loppunut ja tänään Zuckerberg palasi töihin. Hetki sitten hän julkaisi Facebookissa kuvan vaatekaapistaan. Kaapin sisältö vastaa hyvin ennakko-odotuksia, sillä kaapissa on vain yhdenlaisia paitoja ja yhdenlaisia huppareita. Miljardööri kysyikin seuraajiltaan leikkisästi mitä hänen tulisi tänään valita ylleen.

– First day back after paternity leave. What should I wear? Mark Zuckerberg kysyi.

First day back after paternity leave. What should I wear?

Julkaissut Mark Zuckerberg 25. tammikuuta 2016