Mies yritti tehdä takakyykyn 388 kilolla – ei onnistunut

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkko on pullollaan videoita, joissa nähdään kaikenlaisia kuntosalilla tapahtuneita epäonnistumisia. Moni haluaa kuvata maksimisuorituksiaan, mutta ennätystä yrittäessä painavien levytankojen ja käsipainojen kanssa heiluessa videolle tallentuukin usein jokin tragikoominen hetki.

YouTube-videolla nähdään mies, joka yrittää itsevarmasti takakyykkyä painavan levytangon kanssa. Mies on ladonnut levytangon kumpaankin päähän niin paljon painoja kuin niihin vain suinkin mahtuu. Mies yrittää tehdä takakyykkyä huikean 388 kilon levytangon kanssa.

Moni käy tsemppaamassa maksimisuoritusta yrittävää miestä ja auttaa levyjä pysymään tangossa. Mies nostaa levytangon harteilleen ja astelee tutisevin jaloin pois telineen edestä. Mies alkaa täristä niin paljon, että lukottoman levytangon päistä painot alkavat vähitellen putoamaan ja lopulta koko levytanko lähtee miehen selästä. Mies jätti kirosanan saattelemana kyykkäyspaikalle ennätyksen sijaan melkoisen sotkun.