Näin Instagram auttaa työllistymään tosielämässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media on nykyään jo monelle työnhakuvälineenä tuttu. Yritykset voivat julkaista uusia työpaikkailmoituksia Facebookissa, LinkedInissä tai hoitaa haastattelun vaikkapa etänä videopuhelun avulla. Sosiaalisen median avulla pystyy myös vaikuttamaan omiin työmahdollisuuksiinsa, minkä vuoksi Elite Daily onkin nyt listannut kolme tapaa, miten omaa Instagram-tiliä voi hyödyntää parhaan ja suurimman näkyvyyden saamiseksi.

1. Löydä oma vahvuutesi

Keskity Instagramissa vain yhteen asiaan, jossa olet hyvä. Jos haluat profiloitua glamourista pitäväksi, julkaise vain upeita ja huoliteltuja asukuvia. Jos taas haluat esitellä kiinnostustasi treenaamiseen, keskity kuvissa vain ruokavalioon ja treeniin.

2. Verkostoidu

Etsi joku kenen kanssa pystytte hyötymään toisistanne. Jos olet valokuvaaja, yritä saada toista valokuvaajaa jakamaan otoksiasi sitä vastaan, että sinäkin jaat hänen ottamiaan kuvia omille seuraajillesi. Ehdota samanlaisia kuvia julkaisevalle henkilölle toistenne suosittelemista omille seuraajillenne. Näin kumpikin tavoittaa oikean yleisön ja voi saada lisää näkyvyyttä.

3. Näytä persoonallisuutesi

Jos sinulla ei ole jonain päivänä kuvaa, jonka voisit julkaista, jaa kuitenkin jotakin sinusta tai persoonastasi kertovaa. Voit jakaa esimerkiksi jonkin hauskan videon, joka kuvastaa esimerkiksi sitä millainen huumorintaju sinulla on.