Nicki Minaj’n treenikuva tihkuu seksiä – näinkin voi painoja nostella

Viihdeuutiset · Annika Kela

Naisräppäri Nicki Minaj on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän nostelee käsipainoja tiukkaan lateksiasuun pukeutuneena. Sporttisesta asetelmasta huolimatta kaunotar oli tyylilleen uskollinen, sillä hän oli pukeutunut paljastavaan ja tiukkaan treeniasuun.

33-vuotiaan tähtösen yllä oli kissanaismainen korsettitoppi, joka hädin tuskin pysyi hänen yllään. Kuvan perusteella Nicki ei ota kuntoilemistaan turhan vakavasti. Rennosta treeniasenteesta huolimatta räppäri vaikuttaisi olevan hyvässä ja hoikassa kunnossa.

Daily Mail -lehden mukaan fanit epäilevät, että Nickin kuvassa on jonkinlainen symbolinen viesti, joka on osoitettu räppäri 50 Centille. Mies on nimittäin ajautunut riitoihin Nickin kihlatun Meek Millin kanssa. Julkisessa sanasodassa myös Minaj on saanut osansa. Ehkäpä naisräppäri on kuvallaan vihjannut, ettei hänelle kannata ryppyillä.

??

Kuva, jonka Nicki Minaj (@nickiminaj) julkaisi