One Direction -tähti Louis Tomlinson sai pojan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändin laulaja Louis Tomlinson on saanut lapsen stylisti Briana Jungwirthin kanssa. Suunnittelemattomasta raskaudesta onnellinen Tomlinson on odottanut jännityksellä uuden perheenjäsenensä tapaamista ja tuore isä vaikuttaakin olevan onnensa kukkuloilla.

24-vuotias Tomlinson oli Mirror-lehden mukaan joutunut odottamaan autossaan sairaalan ulkopuolella kun synnytys oli alkanut. Jungwirthin äiti oli kieltänyt Tomlinsonia saapumaan synnytyssaliin. Tomlinson on lähipiirin mukaan pitänyt hyvää huolta entisestä tyttöystävästään, mutta Jungwirthin äiti haluaisi poptähden maksavan tuoreelle äidille enemmän elatustukea.

Rahakiistoista huolimatta Tomlinson vaikuttaa onnelliselta pienen pojan isältä. Tomlinson jakoi faneilleen Twitterin kautta iloiset hetket synnytyksen jälkeen ja ilmoitti heti, kun pienokainen oltiin saatu turvallisesti vanhempien syliin.