Hulvaton näky: Rapu pakeni ravintolasta – uhkasi henkilökuntaa veitsellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasiliassa sijaitsevassa ravintolassa on sattunut erikoinen tilanne, kun yksi merenelävistä sai veitsen haltuunsa. Pakomatkalle lähtenyt rapu oli nimittäin tarttunut lattialle pudonneeseen veitseen matkallaan vapauteen. Huvittava näky on tallentunut silminnäkijän videolle.

Daily Mail -lehden mukaan näky on kuin animaatioelokuvasta. Lattian poikki kävelevä rapu heilutteli veistä etsiessään tietä ulos ravintolasta. Ravintolan työntekijät pitivät näkyä huvittavana ja he antoivat ravun paeta.

Ravintolan ulkopuolella rapua odotti kuitenkin uudet vaarat, kuten liikenne ja ruokaa kärkkyvät lokit. Onneksi rapu oli aseistautunut uhkien varalle. Toivottavasti sinnikäs selviytyjä onnistui pääsemään turvallisesti lähimmälle rannalle.