Apina adoptoi orvon koiranpennun – hellyttävä näky kadulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten hoivausvietit ja äidinvaistot saattavat välillä herätä kun ne huomaavat pulassa ja yksin olevan poikasen, joka ei välttämättä ole edes saman lajin edustaja. Nyt Intiassa todella suojelevainen apina on adoptoinut omakseen kadulla olleen orvon koiranpennun.

The Logical Indian on julkaissut Facebookissa kuvia, joissa näkyy miten apina on ottanut pienen koiranpennun hoiviinsa. Apina oli löytänyt orvon pennun kadulta, jolloin sen hoivavietit olivat välittömästi nousseet pintaan ja se oli ottanut pennun huolehdittavakseen.

Apina hellii ja kantaa pentua paikasta toiseen ja hankkii sille syötävää. Apina on ruokkinut pennun aina ensin ennen kuin se on alkanut itse syömään. Apinan on myös nähty suojelevan ja puolustavan pentua melko raivokkaasti muita katukoiria vastaan.