Eläintarha myynnissä 830 000 eurolla – eläimet sisältyvät hintaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Animalarium -eläintarha, joka sijaitsee Walesissa lähellä Aberystwythia, on myynnissä. Eläintarhan entiset omistajat 76-vuotias Jean Mumbray ja 56-vuotias Alan Mumbray haluavat jäädä eläkkeelle, minkä vuoksi he ovat laittaneet eläintarhan myyntiin.

Aviopari osti suuren tilan aikoinaan lampaiden, jänisten ja siipikarjan kanssa. Pariskunta kuitenkin rakasti eksoottisia eläimiä ja omisti jo muutaman erikoisemman lemmikin jo valmiiksi, minkä vuoksi he päättivät muuttaa tilan isoksi eläintarhaksi ja ostaa sinne lisää erikoisempia eläinlajeja.

Eläintarha on Daily Mail -lehden mukaan myynnissä 830.000 eurolla. Hintaan kuuluu kaikki eläintarhan eläimet, joita on koko tilalla noin 300 kappaletta. Tarhan eläinlajeihin kuuluu muun muassa leijonia, apinoita, krokotiilejä, käärmeitä ja liskoja.