Maailman etsityimpiin kuulunut löytyi – työskenteli poliisiaseman naapurissa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Interpolin etsintäkuuluttama rikollinen on pidätetty Wiltshiressä, Englannissa. Vaaralliseksi gangsteriksi luokiteltu Piotr Kupiec on pakoillut viranomaisia vuodesta 2008 asti. 28-vuotiaan miehen epäillään olevan pahamaineisen Krakovan jengin jäsen ja häntä epäillään osallisuudesta useisiin murhiin.

Metro-lehden mukaan poliisit löysivät etsintäkuulutetun miehen poliisilaitoksen vieressä sijaitsevasta Subway-ravintolasta. Viranomaisille paljastui, että Kupiec oli käynyt töissä ravintolassa jo neljän vuoden ajan. Miehen työpaikka on vain metrien päässä poliisilaitoksesta.

Paikallisten mukaan Piotr oli myös lähistöllä sijaitsevan kuntosalin jäsen. Poliisien mukaan mies eli hämmästyttävän avoimesti verrattuna siihen, että hän oli Interpolin vaarallisten etsintäkuulutettujen rikollisten listalla.