Frendit-tähti huumekierteestään: ”En muista kolmea vuotta kuvauksista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet televisionkatsojat muistavat näyttelijä Matthew Perryn parhaiten Chandler Bingin roolistaan huippusuositussa Frendit-komediasarjassa. Tähti itse on sen sijaan paljastanut unohtaneensa useita vuosia sarjan tekemisestä.

Lontoossa työstettävässä The End of Longing -näytelmässä esiintyvä Matthew Perry vieraili BBC Radio 2 -kanavan haastateltavana. Toinen radio-ohjelman vieraista kysyi tähdeltä, mikä Frendit-sarjan jaksoista oli hänen inhokkinsa.

– En muista kolmea vuotta koko sarjasta, näyttelijä paljasti.

– Olin jonkin aikaa melko pihalla. Vastaukseni kysymykseesi on: Joku kolmannen ja kuudennen tuotantokauden välissä olevista jaksoista, Perry jatkoi.

Matthew Perry kertoi vuonna 2013 People-lehdelle käyttäneensä alkoholia runsain määrin jo aloittaessaan Frendit-sarjassa näyttelemisen 24-vuotiaana. Vuonna 1997 hän jäi koukkuun kipulääkkeisiin jouduttuaan Jet Ski -onnettomuuteen. Tähti oli kahdesti vieroitushoidossa Frendit-sarjan aikana.