Mies, näin hurmaat naisen kuin naisen

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja ohjaaja Logan Paul tietää miten naisia tulee kohdella. Paul on tunnettu useista hauskoista Vine-videoistaan, mutta nyt mies on julkaissut Facebook-sivuilleen videon asioista, joita jokainen nainen rakastaa.

Logan Paul näyttää julkaisemallaan videolla, kuinka jokainen nainen hurmataan. Videolla Paul tuo naiselle kukkia ja kahvia Starbucksista. Hän muistaa kehua naistaan kuntosalilla, kertoa hänen näyttävän hoikalta uudessa mekossaan ja rientää avaamaan jokaisen oven naiselle. Paul suostuu katsomaan naisen kanssa myös romanttisia elokuvia urheilun sijaan.

Logan Paul ei tee jokaista elettä pelkkää hyvyyttään vaan hänellä on taka-ajatuksia. Miehen suunnitelma toteutui juuri niin kuin hän oli ajatellutkin, kun nainen lopulta odottaa häntä makuuhuoneen puolella seksikkäät alusvaatteet yllään.

things every girl loves… (w/ Alissa Violet)Add me on lnstagram: @LoganPaul

Posted by Logan Paul on Sunday, January 24, 2016

Katso video tästä.