Miljoonien lottovoitto lunastamatta – sadat väittävät voittoa omakseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannissa etsitään kuumeisesti lottovoittajaa, kun puolet voitosta on jäänyt lunastamatta. Lottovoitto 86,8 miljoonaa euroa jaettiin kahden voittajan kesken, mutta toinen osapuoli ei ole vieläkään lunastanut voittoaan.

43,4 miljoonaa euroa odottaa edelleen lunastajaansa, joka ei ole vieläkään tullut esiin. Lottopotin jakanut Camelot-niminen yritys on kertonut, että voitokas lottokuponki on myyty Worcesterissa sijaitsevassa Ambleside News -kioskissa.

Camelot on ilmoittanut Independent-lehden mukaan, että voittajalla on 180 päivää aikaa lunastaa voitto. Jos lipuke on vaurioitunut tai kadonnut, voittajalla on silti mahdollisuus lunastaa voittosumma jos henkilöllä on tarpeeksi näyttöä ja todisteita siitä, että voittolipuke on hänen.

Moni näyttäisi tietävän säännöt lottolipukkeen katoamisesta ja näytön tarjoamisesta sillä sadat ihmiset ovat nyt lähestyneet Camelot-yritystä erilaisten selitysten kera. Kaikki väittävät lippua omakseen ja kertovat sen kadonneen, vaurioituneen, kuluneen tai jääneen pesuun menneiden housujen taskuun.