Jäätävä some-ilmiö leviää – uimahyppyjä lumihankeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jäihin tehdyssä avannossa pulikoinnissa ei ole suomalaisille mitään uutta. Kovien lumisateiden myötä Yhdysvalloissa on sen sijaan levinnyt hieman toisenlainen talvinen villitys, lumiuinti.

Sosiaalisessa mediassa #snowchallenge, eli lumihaaste -nimellä leviävässä tempauksessa ihmisiä kehotetaan hyppäämään uimavaatteissa lumikinoksiin. Hypättyään hankeen haasteeseen osallistuneet tekevät uimaliikkeitä, vaikka eivät tietenkään pääse liikkumaan lumessa kovin pitkälle.

Villityksen aloitti Shippensburgin yliopistossa opiskeleva uimari, joka esiintyy Instagramissa käyttäjänimellä @courtney_marie_02. Nuori nainen jakoi videon, jossa hän suorittaa uimahypyn kinoksiin. Hänen yllätyksekseen video keräsi nopeasti yli 70.000 tykkäystä.

I challenge EVERY swimmer to go out and do this today, #snowchallenge

Video, jonka COURT (@courtney_marie_02) julkaisi