Zarkus Poussa menehtyi sairauskohtaukseen laivakeikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten, että rakastettu suomalaismuusikki Zarkus Poussa on menehtynyt. Staran saamien tietojen mukaan suosikkisoittaja menehtyi saatuaan sairauskohtauksen Viking Linen M/S Gabriellalla, jossa hän oli ollut edellisenä iltana keikalla. Poussa soitti rumpuja Jukka Pojan Kuules Crew -yhtyeessä.

Hyttikäytävältä elottomana löydetty Poussa saatiin elvytettyä laivassa, mutta hän menehtyi kuitenkin matkalla sairaalaan.

Zarkus Poussa oli suomalainen musiikin monitaituri, joka oli mukana lukuisissa kotimaisissa kokoonpanoissa Giant Robotista RinneRadioon ja monissa televisiotuotannoissa, kuten Jokainen vieras on laulun arvoinen. Lukuisten musiikkiprojektiensa lisäksi Zarkus Poussa teki myös soolouraa, sillä hänen ensimmäinen oma albuminsa julkaistiin vuonna 2005. Toinen soololevy Postiivinen krapula julkaistiin vuonna 2013.