Suomalainen suosikkimuusikko Zarkus Poussa on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen viihteen ja musiikin monitaituri Zarkus Poussa on kuollut. Hän oli suomalainen musiikin monitaituri, joka oli mukana lukuisissa kotimaisissa kokoonpanoissa Giant Robotista RinneRadioon ja monissa televisiotuotannoissa, kuten Jokainen vieras on laulun arvoinen.

Staran saamien tietojen mukaan Poussa menehtyi laivalla saamaansa sairauskohtaukseen. Poussa soitti rumpuja Jukka Pojan Kuules Crew -bändissä, joka esiintyi keikkakalenterin mukaan lauantaina M/S Gabriellalla.

Suru-uutinen tavoitti tänään illalla monet Poussan ystävät ja kollegat, jotka ovat esittäneet sosiaalisissa medioissa surunvalittelunsa rakastetun artistin ja ystävän poismenon johdosta.

Lukuisten musiikkiprojektiensa lisäksi Zarkus Poussa teki myös soolouraa, sillä hänen ensimmäinen oma albuminsa julkaistiin vuonna 2005. Toinen soololevy Postiivinen krapula julkaistiin vuonna 2013.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat