Amber Rosen povi vei huomion Ferrarista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mediapersoonana ja mallina tunnettu Amber Rose paljasti äskettäin, että hän tuntee vetoa entiseen UFC-mestariin Ronda Royseyyn. 32-vuotiaan mallikaunottaren mielestä Ronda vaikuttaa feminiiniseltä kovanaamalta ja se kiehtoo häntä. Eilen Rose kuvattiin saapuessaan kuntosalille.

Amber kaasutteli Los Angelesin Studio Cityssä paikalle näyttävällä vaaleanpunaisella Ferrarillaan, mutta harvinaisen menopelin sijaan päähuomion varasti neitokaisen uhkea povi, jonka hän oli verhonnut antavaan valkoiseen toppiin.

Amber Rose on aiemminkin ollut ihastunut naisiin. Myös esimerkiksi näyttelijätär Margot Robbie on Amberin mukaan huippuseksikäs. Kaunotar jakoi Margotille omistetun rakkaudentunnustuksen taannoin Instagramissa. Vaikuttaisi siltä, että nyt malli on iskenyt silmänsä Ronda Rouseyyn.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash