Tottelevaisuuden huippu – lemmikkikoirat jonottivat ovella

Viihdeuutiset · Annika Kela

Thaimaassa asuvan koiranomistajan julkaisema video on ihastuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Omistajan videolta käy ilmi, että hän oli opettanut neljälle koiralleen käytännöllisen tempun. Koirat nimittäin muodostivat ulko-ovelle jonon odottaakseen tassujensa puhdistamista.

Monet koiranomistajat tietävät, että tempun opettaminen koiralle on helppoa, jos perheessä on vain yksi koira. Kun yhtälöön lisätään useampi koira, tulee siitä huomattavasti haastavampaa. Neljän kultaisennoutajan omistaja oli kuitenkin onnistunut erinomaisesti tehtävässään.

Karvakuonot jonottivat tottelevaisesti ulko-ovella, että niiden tassut puhdistettaisiin. Kultaistennoutajien muodostamassa jonossa oli selvä järjestys ja jokainen odotti kärsivällisesti omaa vuoroaan. Koulutettujen koirien ansiosta perheen kodin lattiat pysyvät puhtaana kosteallakin kelillä.