Massiivinen pelastusoperaatio merellä – uhri olikin seksinukke

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannin Cornwallissa etsittiin suuren pelastusoperaation voimin ihmisruumista merestä. Hätäkeskukseen oli tehty ilmoitus veden varassa olevasta ihmisestä Newquay Bay -sataman läheiseltä rannikkoalueelta, josta löydettiin lopulta vain tyhjentynyt seksinukke.

Cornwallin pelastuslaitos etsi hukkunutta henkilöä merestä puolitoista tuntia tuloksetta. Henkilöä etsittiin sekä laivojen että helikoptereiden avulla, kunnes veden varasta löytyikin jotain muuta. Merestä löydettiin ihmisen sijaan puhallettava seksinukke, jolle oli puettu housut ja paita ylle.

Pelastusoperaatiota johtanut Gareth Horner kertoi BBC-uutisille merillä olleen kalastajan tehneen lopputuloksesta huolimatta oikein soittaessaan hätäkeskukseen. Hänen antamillaan tiedoilla pelastusoperaatio saatiin suoritettua onnistuneesti loppuun saakka. Horner oli pelkästään tyytyväinen, että uhri olikin seksinukke eikä hukkunut ihminen.