Meikkitaiteilija opastaa: ”Meikillä suuremmat rinnat ja sixpack”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dubaissa asusteleva meikkitaiteilija Huda Kattan on tullut monille tunnetuksi kauneusblogistaan ja lukuisista nettivideoistaan. Vaikka suurin osa videoista keskittyy kasvojen meikkaamiseen, löytyy kaunottaren arkistoista myös vinkkejä kuinka kehoa voi ehostaa ja muokata meikin avulla.

Daily Mail -lehden mukaan kaunottaren julkaisemat videot ovat olleet suuressa suosiossa ja niitä on jaettu sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia kertoja. Kattanin videoblogista löytyy muutamia vartalo-contouring-videoita, jossa hän esittelee muun muassa rintojen ja vatsan ehostuskeinoja.

Bloggaajan videolta käy ilmi, että muutamilla hienovaraisilla varjostuksilla voi saada aikaan näyttäviä tuloksia. Varjostaminen on vartalomeikin tärkein tehtävä, sillä se korostaa haluttuja muotoja tai lihaksia. Vaatteet on syytä valita vartalomeikin käyttämisen mukaisesti, sillä meikki saattaa tahrata vaatteita.

Tummy tuck contour for instantly flat abs! #hudabeauty

Video, jonka Huda Kattan (@hudabeauty) julkaisi