Mies soitti kitaraa omassa aivoleikkauksessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime aikoina kertoneet miten monet aivoleikkauksessa olevat henkilöt ovat puuhastelleet samaan aikaan omia harrastuksiaan, kuten esimerkiksi soittaneet saksofonia ja laulaneet. Tuoreimmassa tapauksessa aivoleikkauksessa oleva mies soitti kitaraa leikkauspöydällä maatessaan.

Kiinan Shenzhenissä ikuistetuissa kuvissa nähdään miten paikallisen sairaalan leikkaussalissa operoitiin erittäin vaativaa leikkausta. 57-vuotias miespotilas ei kuitenkaan ollut nukutettuna, vaan aivoleikkauksista tuttuun tapaan tajuissaan.

Kitaransoittoa harrastanut mies osoitti kirurgeille olevansa kunnossa soittamalla leikkauksen aikana kitaraa. Aivoleikkauksissa on tärkeää, että potilas pysyy hereillä koko operaation ajan.

Splash
Splash
Splash
Splash