Mies vuokrasi lumilinnaa AirBnB-palvelussa – vuorokausihinta 180 euroa

Matkailu · Tim Isokivi

Rajut lumimyrskyt ovat koetelleet viime päivinä New Yorkia. Huonot säät eivät haitanneet kaikkia kaupungin asukkaita, vaan paikallisia nähtiin esimerkiksi hiihtämäsä kaduilla ja tekemässä lumiukkoja pihoille ja puistoihin.

Brooklynin kaupunginosassa asuva Patrick Horton keksi tehdä takapihalleen näyttävän lumilinnan. Pelkkä lumilinnan rakentaminen omaan käyttöön ei tietenkään enää riitä nykyään, vaan mies päätti alkaa myös vuokraamaan rakennelmaansa ihmisille internetin välityksellä.

– Ajattelin että joku haluaisi ehkä viedä Tinder-deittinsä lumilinnaani ja olla valmis maksamaan siitä. Kuinka monet tytöt voivat sanoa, että heidät vietiin treffeillä urbaaniin igluun? Aika harva, Patrick kuvaili NY Daily News -lehdelle.

Newyorkilaismies asetti lumilinnansa vuokralle AirBnB-sivustolle, missä hän veloitti 200 dollaria yhdestä yöstä takapihallaan olevassa iglusta. Patrickin ilmoitus kuitenkin poistettiin nopeasti AirBnB-palvelusta. Mies vihjasi jälkikäteen yrittävänsä lumilinnan vuokraamista uudelleen Craigslist-sivustolla.

Come stay with us on #airbnb. Link in bio. #IndiaStreetIgloo

Kuva, jonka Patrick M. Horton (@patrickmhorton) julkaisi

#IndiaStreetIgloo

Kuva, jonka Patrick M. Horton (@patrickmhorton) julkaisi