Sofia Vergara haastoi kauneushoitolan oikeuteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Sofia Vergara on haastanut Venus Concept -kauneushoitolan oikeuteen kuviensa luvattomasta käytöstä. The Modern Family -sarjan tähti vaatii hoitolaketjulta 15 miljoonan dollarin korvauksia siitä, että yritys on käyttänyt luvatta tähden kuvia yrityksen mainonnassa.

Daily Mail -lehden mukaan kauneushoitola on muun muassa varastanut Sofian kuvia Instagramista. Vuonna 2014 Vergara oli kauneushoitolassa hoidettavana ja tähtönen julkaisi netissä useita kuvia hoitotuokiostaan. Yritys varasti Sofian julkaisemat kuvat ja käytti niitä luvatta omaan markkinointiinsa.

TMZ-viihdelehden mukaan Vergara kokee tulleensa petetyksi. Tähtönen on jälkeenpäin kertonut, ettei hänen saamansa hoidot edes olleet hyviä. Vergaran kuvien käyttäminen tulee kauneushoitolalle todennäköisesti kalliiksi.

What is so funny Marilyn?? Legacy massage at @drlancerrx

Kuva, jonka Sofia Vergara (@sofiavergara) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat