StaraTV: Reckless Loven Olli Herman 360-asteen haastattelussa

StaraTV Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyväntuulisen hardrockin lähettiläs Reckless Love julkaisee 4. maaliskuuta neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä InVader. Albumi julkaistaan Suomen lisäksi muun muassa Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Ruotsissa ja Benelux-maissa, minkä jälkeen bändi lähtee 25 keikkaa sisältävälle Euroopan ja Iso-Britannian kiertueelle.

HUOM! Jos käytät mobiililaitetta, klikkaa tästä 360-video, jossa kuvaa liikutetaan älypuhelinta liikuttelemalla.

Bändin edellisen Spirit-nimisen albumin julkaisusta on ehtinyt kulumaan kaksi ja puoli vuotta. Reckless Loven jäsenet käyttivät julkaisutaukonsa kiertämiseen ja uusien biisien kirjoittamiseen. Pidempi aikalisä antoi bändille mahdollisuuden poistua musiikillisesti omalta mukavuusalueeltaan ja hakea musiikkiin lisämausteita erilaisista tyyleistä, joista osa päätyi tutummalta kuulostavien kappaleiden lisäksi uudelle albumille.

Reckless Love julkaisee tammikuun lopulla InVader-albumilta ensimmäisen Monster-nimisen sinkun, minkä yhteydessä julkaistaan myös Ville Akseli Juurikkalan ohjaama näyttävä musiikkivideo kappaleeseen. Stara pääsi jututtamaan bändin karismaattista keulamiestä Olli Hermania, joka kertoi tarkemmin Reckless Loven kuulumisista ja uuden albumin työstämisestä.