Vantaan urheilupomojen sikailua kritisoinut graffiti peitettiin nopeasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vantaan Sanomat kertoi äskettäin kuinka Myyrmäen urheilupuistoa hallinnoivan kaupungin yhtiön johtajat olivat tuhlanneet pääosin urheilujuniorien perheiltä kerättyjä maksuja päättömästi alkoholiin ja ruokiin, matkoihin ja omiin palkankorotuksiin.

Pian tämän jälkeen urheilupomojen sikailua kritisoitiin näyttävästi suurikokoisessa graffitissa, joka maalattiin Erkki Salon, Seppo Nurmen ja Heikki Heinimäen kasvokuvat ja nimet sekä teksti ”Hävetkää!”. Kuva graffitista lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa, ja nyt se onkin olemassa enää verkossa.

Myyrmäki-liikkeen Facebook-ryhmässä kerrottiin kuvan kanssa kuinka graffiti peitettiin nopeasti valkoisella maalilla. Urheilupomot ja kaupunki eivät saaneet kuitenkaan poistettua kuvaa verkosta, jossa se leviää parhaillaan vauhdilla.

Muutama Myyrmäen urheilupuiston aktiivikäyttäjiin lukeutuva graffititaiteilija kävi sunnuntaina maalaamassa oheisen…

Julkaissut Myyrmäki-liike 26. tammikuuta 2016

Katso kuvat tästä.