Huippusuosittu tyttöbändi hajosi 2001 – tekee paluun!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläis-kanadalainen tyttöbändi All Saints on ilmoittanut tekevänsä paluun uuden albumin myötä. Yhtye julkaisee Red Flag -nimisen studioalbuminsa huhtikuussa, ja tulee tarjoilemaan esimakua levyltä One Strike -singlen muodossa 26. helmikuuta.

Kaikki yhtyeen alkuperäisistä jäsenistä ovat mukana uudella levyllä ja oletettavasti myös tulevilla keikoilla. One Strike -kappaleen inspiraationa on toiminut Nicole Appletonin taannoinen ero Oasis-yhtyeen Liam Gallagherista.

All Saints jäi suosiostaan huolimatta usein hieman toisen 1990-luvun tyttöbändin, Spice Girlsin varjoon. Yhtyeen imago ja ulkoinen tyyli oli kuitenkin jokseenkin maustetyttöjä katu-uskottavampi, ja heidän musiikkinsa oli enemmän R&B ja hiphop -vaikutteista. All Saintsin tunnetuimpia hittejä olivat Never Ever, Bootie Call ja Red Hot Chili Peppers -coveri Under the Bridge. Yhtye hajosi vuonna 2001, mutta palasi hetkeksi yhteen vuonna 2006.