Asunto koskemattomana vuodesta 1972 – näky kuin aikakoneessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1970-luvun tyylit ja vaikutteet tulevat ja menevät ajoittain niin sisustuksessa kuin muodissakin. Nyt Chicagosta on löytynyt asunto, joka on ollut koskemattomana vuodesta 1972 saakka. 44 vuodessa trendit ovat muuttuneet, ja samalla asunnosta on tullut tosielämän aikakone vuosikymmenten taakse.

Parhaillaan kolmen makuuhuoneen asunto on myynnissä 150.000 eurolla, ja kaiken lisäksi hintaan sisältyy alkuperäinen sisustus sellaisenaan. Kiinteistövälittäjä Lauri Rosenbloomin valokuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, sillä Winston Towersissa sijaitsevaa asuntoa on vaikea pukea sanoiksi. Tyylissä ei ole aikoinaan värejä ja kuoseja ainakaan säästelty.

Berkshire Hathaway Home Services Starck Real Estate
Berkshire Hathaway Home Services Starck Real Estate
Berkshire Hathaway Home Services Starck Real Estate
Berkshire Hathaway Home Services Starck Real Estate
Berkshire Hathaway Home Services Starck Real Estate
Berkshire Hathaway Home Services Starck Real Estate
Berkshire Hathaway Home Services Starck Real Estate
Berkshire Hathaway Home Services Starck Real Estate