Facebookin tykkää-nappi saa seuraa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mark Zuckerberg vihjasi taannoin, että monien käyttäjien toivoma En tykkää -nappi saataisin ainakin jossain muodossa Facebookiin. Nyt yhteisöpalvelu on ilmoittanut Tykkää-ominaisuuden saavan rinnalleen joukon erilaisia reaktionappeja, vaikka varsinainen En tykkää -nappi jää edelleen puuttumaan.

Muiden käyttäjien statuspäivityksiin ja viesteihin voi pian vastata sanattomasti tykkäämisen lisäksi rakasta, haha, surullinen, vihainen ja vau -napeilla. Uusi ominaisuus näyttäytyy hymynaaman kaltaisina kuvakkeina tykkää-napin vierellä.

Facebookin Chris Cox paljasti Bloomberg Business -sivun mukaan reaktionappien ilmestyvän yhteisöpalveluun lähiviikkojen aikana. Joidenkin maiden, kuten Chilen, Filippiinien ja Portugalin Facebook-käyttäjät ovat jo päässeet käyttämään uudistusta.