Syntisin herkku keksittiin – friteerattu maapähkinävoi

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amy Ericssonin elämän tehtävä on loihtia syntisiä reseptejä, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua tuhannet kilokalorit kerrallaan. Ericsson julkaisee ruokakokeilunsa Oh, Bite It! -nimisellä sivustolla, joka on täynnä mitä erikoisempia ja kielletympiä herkkuja.

Amy Ericsson on kehitellyt jokaisen laihduttajan painajaisen. Nainen on jakanut sivustollaan reseptin, jossa opetetaan tekemään uppopaistettuja maapähkinävoipalleroita. Ohueksi kaulitun munkkitaikinan päälle asetellaan lusikallinen maapähkinävoita, minkä jälkeen voinyytti suljetaan ja uppopaistetaan.

Uppopaistettu maapähkinävoipallo kuorrutetaan vielä lopuksi tomusokerilla. Kun rapean kuoren halkaisee veitsellä ja puolittaa pallon, sisältä alkaa valumaan sulanutta maapähkinävoita. Jälkiruoka kuulostaa lähes laittomalta kaikessa rasvaisuudessaan ja makeudessaan.

~DEEP FRIED PEANUT BUTTER! **Because Tuesday sucks and this doesn't! :)#PeanutButter #DeepFried #OhBiteItMAKE IT >…

Posted by OH, Bite It on Tuesday, January 19, 2016