Helsinkiin ensi keväänä uusi vappufestari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinki saa tänä vuonna uuden tapahtuman Stadin Vappu -festivaalista. Rautatientorilla 29. huhtikuuta – 1. toukokuuta järjestettävässä tapahtumassa nähdään esiintymässä Petri Nygård, Stig, Klamydia, Santa Cruz, Tiisu, Asa & DJ Polarsoul, Evelina, Ellinoora ja OUSNAP!.

Rautatientorille rakennetaan lämmitetty jättiteltta ja iso terassialue. Festivaalialueen viereen tulee myös kaikille avoin iso vapputori, jolta löytyy aktiviteetteja koko perheelle, ilmapalloja, vapputarvikkeita, ruokaa, juomaa ja perinteistä vapputorimeininkiä.

– Helsingin keskustasta on kokonaan puuttunut kunnolla järjestetyt vappujuhlat, ja nyt me järjestämme sellaiset. Olemme suunnitelleet bileet, joiden lippuhinnat ovat huokeat ja tarjolla on myös kaikille avoin vapputori, Stadin Vapun järjestäjä Linda Sarpi Versa Groupista kertoo.