Isä takavarikoi tyttärensä kännykän – ei voinut kuvitellakaan seurauksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puhelimet ovat nuorille todella tärkeitä ja niiden sisältö saattaa tuntua välillä koko elämältä. Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa teini puukotti hänen puhelimensa pois ottanutta äitiä. Nyt eräs 12-vuotias tytär sai äitinsä kanssa isän pidätetyksi varkaudesta puhelimen viemisen vuoksi.

Teksasilainen perheenisä Ronald Jackson vietiin putkaan sen jälkeen, kun hän oli ottanut tyttäreltään hänen puhelimensa pois. Jackson oli löytänyt nuoren tytön puhelimesta sopimattomia viestejä, minkä vuoksi isä oli ottanut puhelimen antaakseen tytölle opetuksen. Tyttären äiti Michelle Steppe oli kuullut tästä ja soittanut poliisit.

Jacksonin oikeudenkäynti tuli viimein päätökseensä ja isä todettiin Daily Mail -lehden mukaan riittämättömän näytön vuoksi syyttömäksi varkauteen. Isä ei edelleenkään kadu puhelimen ottamista vaikka siitä koituikin hänelle seurauksia ja vuosia kestänyt oikeuskäsittely. Hän on yhä sitä mieltä, että tytär tarvitsi pienen kurinpalautuksen puhelimen viemisen muodossa.