Mariah Careyn häät paratiisisaarella – tältä siellä näyttää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaismiljardöörin kanssa kihlautunut Mariah Carey on huhujen mukaan alkanut jo suunnitella häitä. Carey on muun muuassa etsinyt itselleen hääpukua ja sen lisäksi kaunotar on käynyt läpi muutamia vaihtoehtoja hääpaikkaan liittyen.

Daily Mail -lehden mukaan lähipiiristä on paljastettu, että pariskunta on suunnitellut menevänsä naimisiin James Packerin kotimaassa Australiassa. Lähipiiristä kerrottiin, että pariskunta on erittäin kiinnostunut Isolla valliriutalla sijaitsevasta Hayman-saaresta.

Ylellinen paratiisisaari tarjoaa täydelliset puitteet hulppeisiin häihin. One & Only Resort Hayman Island -lomaparatiisi on yksi ylellisimmistä resorteista maailmassa ja se on ollut monien maailmantähtien suosiossa. Ison valliriutan ympäristössä on myös muita upeita saaria, jotka kelpaisivat Careyn ja Packerin yksityiseksi hääpaikaksi. Jää nähtäväksi, minkä vaihtoehdon pariskunta valitsee.

Monday Blues at @oohaymanisland. Thank you for this incredible photo @lesleyannemurphy

Kuva, jonka One&Only Hayman Island (@oohaymanisland) julkaisi