Metsästä kantautui karmivia huutoja – odottamaton havainto pelastushelikopterista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannin Bristolissa pelastuslaitos on vastaanottanut ilmoituksen metsään kadonneesta henkilöstä. Paikalliset olivat kuulleet metsästä huutoja ja valittavia naisääniä ja he epäilivät jonkun eksyneen metsään sankassa lumisateessa.

Daily Mail -lehden mukaan pelastuslaitos käynnisti etsintäoperaation heti ja pelastushelikopteri lähetettiin ilmaan. Lämpökameroiden turvin pelastajat onnistuivat paikantamaan metsästä hahmon noin 16 tuntia ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen.

Lähestyessään kohdetta viranomaiset tajusivat, mistä oli kyse. Metsässä valittanut hahmo ei ollutkaan ihminen vaan vuohi. Metsästä kantautuneet huudot olivat vuohen ääniä. Väärästä hälytyksestä huolimatta viranomaiset eivät pitäneet operaatiota turhana. He olivat kuitenkin huojentuneita, ettei metsätä löytynyt hätää kärsivää ihmistä vaan valittava vuohi.