Nappikuulokkeet nenään – poika teki itsestään kaiuttimen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaiuttimen pystyy nykyään rakentamaan musiikin kuuntelemista varten lähes mistä tahansa. Moni ostaa lisävarusteena puhelimelleen langattomia matkakaiuttimia, mutta kaiuttimen pystyy rakentamaan helposti myös esimerkiksi vessapaperirullasta tai puukotelosta.

YouTube-videolla isä on kuvannut videolle poikaansa, joka on keksinyt tehdä itsestään kaiuttimen. Ihmiskaiuttimen tekemiseen ei näytä tarvittavan muuta kuin puhelimen tai mp3-soittimen ja korvanappikuullokkeet.

Polka on laittanut korvanappikuullokkeiden napit kumpaankin sieraimeensa. Kun hän napsauttaa musiikin päälle, mitään ei kuulu. Musiikki alkaa kuitenkin kuulumaan heti pojan suusta, kun poika avaa suunsa. Ääni kiertää pojan sieraimista suuhun saakka, jolloin korvanapit käyttävät pojan ilmateitä kaiuttiminaan.