Naulapyssy laukesi miehen polveen – röntgenkuvista paljastui ihme

Viihdeuutiset · Annika Kela

Puusepän oppipoikana työskennellyt mies on joutunut karmivaan onnettomuuteen työmaalla Chicagossa. Miehen käytössä ollut naulapyssy laukesi vahingossa hänen polvensa yläpuolella ja naula upposi hänen jalkaansa. Paniikissa mies naulasi polveensa myös toiseen otteeseen.

Sairaalassa miehen jalka kuvattiin, jotta lääkärit näkisivät minkälaista vauriota naulat ovat saaneet aikaan. Lääkäreiden ihmetykseksi naulat olivat sujahtaneet lumpion ja luun välistä ohittaen luut ja suuret verisuonet.

Mirror-lehden mukaan lääkärit pitivät miehen tapausta ihmeenä. Miehestä tuli hetkessä sairaalan suosituin potilas, sillä kaikki lääkärit kävivät vuorotellen hämmästelemässä polvesta otettuja röntgenkuvia. Naulojen poisto onnistui ongelmitta ja mies pääsi kotiinsa toipumaan. Toimenpide kustansi miehelle 32.000 euroa, mutta onneksi hänen vakuutuksensa kattoi sairaalakulut.

Röntgenkuva
Röntgenkuva