Paris Hiltonin perheenjäsen menehtyi – kuvasarja julkaistiin verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seurapiirikaunotar ja DJ-tähti Paris Hilton on julkaissut netissä kuvasarjan edesmenneen setänsä Monty Brinsonin kunniaksi. Mies menehtyi taistelussa syöpää vastaan ja hänen hautajaisensa järjestettiin hiljattain Los Angelesissa.

Brinson oli naimisissa Nickyn ja Parisin tädin Kim Richardsin kanssa ja hän oli tähtösten serkkujen isä. Realitytähti Kim Richards on tullut monille tunnetuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta.

Vaikka Kim ja Monty olivatkin hakeneet avioeroa olivat he edelleen erittäin läheisiä ja Kim oli hänen rinnallaan loppuun asti. Richardsin mukaan Monty oli hänen paras ystävänsä ja hänen perheensä on murheen murtama miehen kuoleman johdosta.

Bye #Switzerland ✌?️?? Next stop LA ✈️??

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat