Pikkupojan kiekkohuuma sulattaa sydämet – viikon ihanin video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulapsena on mahdollista tuntea lähes rajatonta riemua asioista ja tilanteista, jotka eivät enää aikuisena säväytä aivan yhtä paljon. Nyt verkossa on julkaistu video, joka on sulattanut miljoonat sydämet. Siinä pikkupoika saa kiekkotähdeltä kiekon.

Videon pidemmässä versiossa nähdään miten pelaaja heittää kiekon pikkupojille pleksin taakse, mutta suurempi poika saa sen. Pienempi on surun murtama, mutta yrittää saada pelaajia heittämään vielä toisen kiekon. Oheisessa versiossa nähdään tämä jälkimmäinen tilanne, jossa pikkupoika on silminnähden pakahtua onnesta kiekon saadessaan.

Here's you're nightly dose of adorable: You've probably never seen anyone more excited about anything than this mini Canadiens de Montréal fan was about getting a puck from Dale Weise.

Julkaissut Sportsnet 26. tammikuuta 2016