Zayn Malikilta karu paljastus: ”En koskaan halunnut olla poikabändissä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Zayn Malik särki One Direction -fanien sydämiä ympäri maailmaa päätöksellään jättää Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson nelihenkiseksi poikabändiksi. Malik on nyt ensimmäistä kertaa avautunut lähtönsä syistä, eikä kyse ollutkaan oman rauhan haluamisesta, kuten aiemmin uutisoitiin.

Malik kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että rauhoittuminen ja valokeilasta poistuminen eivät olleetkaan oikeita syitä suositun poikabändin jättämiseen. Malik kertoi, että hän ei alunperinkään halunnut poikabändiin ja tiesi heti, että bändi ei tule olemaan häntä varten kun heidät yhdistettiin X Factor -kilpailussa vuonna 2010.

One Direction nousi nopeasti suosituimmaksi poikabändiksi ja sai miljoonia faneja ympäri maailmaa. Malik tiesi siitä huolimatta jo ensimmäisen vuoden jälkeen, että haluaa lähteä yhtyeestä. Hän ei halunnut laulaa lauluja, jotka olivat viiden nuoren miehen näkökulmasta kirjoitettu vaan tehdä omaa musiikkia, jossa hän kertoo tarinoita pelkästään omasta puolestaan.