Video: BMW-kuskin älyvapaa temppu moottoritiellä

Autot · Annika Kela

Englannin Liverpoolissa on sattunut vaarallinen läheltä piti -tilanne ruuhkaisella M57 moottoriteillä. Kauhistuttava tilanne on tallentunut erään autoilijan kojelautakameraan. Liikenteessä ollut Ian Howard huomasi kauhukseen, että edessä kaahannut bemarikuski alkoi yllättäen jarruttaa tiellä.

Daily Mail -lehden mukaan tapahtumahetkellä muut kaistat olivat varattuja ja BMW:n takana ajanut rekka joutui jarruttamaan voimakkaasti estääkseen onnettomuuden. Videosta päätellen bemarikuski aiheutti vaaratilanteen tietoisesti. Howardin julkaiseman videon nähneet ovat epäilleet, että bemarikuski yritti tehdä vakuutuspetoksen. 

Arvion mukaan Englannisa tehdään vuosittain yli 500 miljoonan edestä ”crash for cash”-korvaushakemuksia, joissa vakuutusyhtiöiltä yritetään huijata rahaa tahallisilla kolareilla. Rekkakuskilla oli onnea matkassa, että hän ehti reagoida yllättävään tilanteeseen.