Netflix paljasti: House of Cards -hittisarja saa jatkoa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Netflixin tuottama palkittu draamasarja House of Cards on saamassa jatkoa. Netflix ilmoitti torstaina, että tuotantoyhtiö aikoo aloittaa sarjan viidennen tuotantokauden työstämisen. Ilmoitus on riemastuttanut sarjan faneja ympäri maailmaa.

The Hollywood Reporter -sivuston mukaan viides tuotantokausi tulee poikkeamaan aiemmista, sillä huhujen mukaan näytelmäkirjailija Beau Willimon ei osallistu tuotantokauden tekemiseen. Willimon ei ole paljastanut syytä sille, miksei hän jatka sarjan parissa.

Beau kertoi antamassaan tiedotteessa, että hän aikoo siirtyä muihin projekteihin. Willimon kuitenkin vakuutteli, että sarjan tuottaminen on ammattilaisten käsissä ja hän uskoo uuden tuotantokauden olevan menestys. House of Cards -sarjan virallisilla Twitter-sivuilla ilmoitettiin, että ensimmäiset jaksot julkaistaan vuonna 2017.