Isoäiti sai sydänkohtauksen Disney Worldissa – perhe haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Alabamalaisperhe on haastanut Walt Disney Worldin oikeuteen kuolemantuottamuksesta, Yhdysvalloissa. Perheenjäsenten mukaan elämyspuisto oli vastuussa siitä, että isoäiti sai kuolettavan sydänkohtauksen puistossa vieraillessaan.

Daily Mail -lehden mukaan perhe oli vieraillut Disney’s Animal Kindom -puistossa yhdessä isoäidin kanssa. Yksi puistossa asuvista käärmeistä oli livahtanut karkuun häkistä ja luikerrellut puuhun. Matelija putosi puusta lapsenlapsen syliin ja se puri poikaa käteen.

Perheenjäsenten mukaan tilanne järkytti isoäitiä ja hän sai sen seurauksena sydänkohtauksen. Disney Worldin edustaja Jacquee Wahler kertoi WKMG-kanavalle, että perhe on vääristellyt totuutta, sillä isoäiti ei saanut sydänkohtausta huvipuistossa, eikä esimerkiksi ambulanssia ole kutsuttu paikalle.

Wahlerin mukaan poikaa purrut käärme oli myrkytön ja pojan puremahaava puhdistettiin puistossa ja siihen laitettiin laastari. Tilanne ei hänen mukaansa ollut niin dramaattinen kuin mitä perheenjäsenet väittivät. Ellei perhe onnistu todistamaan, että isoäiti menehtyi Disney Worldissa sattuneen tilanteen takia, saattaa oikeusjuttu tulla heille kalliiksi.