Koripallopelin kansallislaulun esittäjä jäi ruuhkaan – poliisi tuurasi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

West Virginian yliopiston ja Kansasin yliopiston välisen koripallopelin alkaessa paikalle kutsutun laulajan piti laulaa kansallislaulu. Aiemmin riehuneen lumimyrskyn vuoksi liikenne oli kuitenkin ruuhkautunut eikä laulaja ollut päässyt paikalle ajoissa.

Onneksi paikalla oli laulutaitoinen poliisi, jonka piti nopeasti paikata tilanne. Carlton Smith esitti viiden minuutin varoitusajalla koko katsomon edessä kansallislaulun The Star-Spangled Banner, ja yleisö nautti kuulemastaan. Poliisi hoiti tehtävänsä mallikkaasti ja sai esityksensä päätyttyä yleisöltä aplodit ja paljon kiitosta.

Smith on aiemmin kilpaillut American Idol -ohjelmassa, joten miehen laulutaidot olivat monien tiedossa. Smith kertoi Huffington Post -lehden mukaan esittäneensä kansallislaulun aiemminkin, mutta ei kuitenkaan koskaan näin pienellä varoitusajalla.