Louis Tomlinson poseerasi vastasyntyneen esikoisensa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -yhtyeestä tunnettu Louis Tomlinson sai esikoispoikansa 21. tammikuuta entisen tyttöystävänsä Briana Jungwirthin kanssa. Fanit ovat odottaneet innoissaan poptähden ensimmäistä yhteiskuvaa vastasyntyneen kanssa, ja odotus onkin nyt viimein palkittu.

24-vuotias tuore isä on julkaissut Twitter-kanavallaan ensimmäisen yhteiskuvansa poikansa kanssa. Tomlinson esittelee poikansa faneilleen kirjoittamalla kuvaan: ”Meet my little lad, Freddie”. Mustavalkoisessa herkässä kuvassa Tomlinson pitää Freddie-vauvaa sylissään paljasta rintakehäänsä vasten.

Iloinen pienen pojan äiti on myös julkaissut kuvan Freddiestä omalla Instagram-sivullaan. Kuvassa äiti pitää vauvaa sylissään ja paljastaa myös samalla lapsen koko nimen olevan Freddie Reign. Lapsi tulee myös kantamaan poptähden Tomlinson-sukunimeä.

1/21/16. Freddie Reign. Love of my life?

Kuva, jonka Briana Jungwirth (@brianaashleyjungwirth) julkaisi