Nämä tekstiviestit jäivät lähettämättä ensirakkauksille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset eivät yleensä koskaan unohda ensimmäistä rakkauttaan. Ensimmäinen rakkaus saattaa välillä loppua nopeasti, odottamattomasti tai surullisesti, jonka jälkeen osapuolille voi jäädä suhteesta jotakin hampaankoloon.

Nyt eräs 19-vuotias on ottanut asiakseen julkaista viestit, joita ihmiset haluaisivat tai ovat joskus aikoneet lähettää ensimmäisille ihastuksilleen.

19-vuotias taiteilija ja bloggaaja Rora Blue on aloittanut #unsentproject -nimisen projektin Instagramissa. Nainen pyytää muita lähettämään hänelle kuvia viesteistä, jotka ovat jostain syystä jääneet lähettämättä ensirakkauksille. Viestit voivat olla myös sellaisia, joita ei ole ollut tarkoituskaan lähettää, mutta jotka henkilö haluaisi toisen vielä tietävän.

Blue on saanut jo kymmeniä tuhansia sydäntäsärkeviä viestejä, joissa lukee asioita, joita ihmiset haluaisivat vielä sanoa ensimmäisille rakkauksilleen tekstiviestien välityksellä. Blue julkaisee pieniä viestejä Instagram-tilillään erivärisiin paperilappusiin printattuna, ja viestit ovat toinen toistaan koskettavampia.

"Try and look me in the eyes and tell me what we had wasn't real" #unsentproject

Kuva, jonka Röra (@rorablue) julkaisi

"A year ago we stayed up talking till 3 am and today I don't even know how to say hey." #unsentproject

Kuva, jonka Röra (@rorablue) julkaisi

??? Pastel love ??? #unsentproject

Kuva, jonka Röra (@rorablue) julkaisi

"I think the world of you and you think the world of her" #unsentproject in a Jersey sunset by @sabbvii

Kuva, jonka Röra (@rorablue) julkaisi