Pieni veturinkuljettaja nukahti – juna jatkoi kulkuaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Isoveljensä lelujunalla leikkinyt pikkutyttö oli väsähtänyt kesken veturilla ajelemisen. Taapero ei malttanut lopettaa leikkimistään kesken ja hän yritti taistella väsymystä vastaan. Puolitoistavuotias Vivienne nukahti lopulta junan kyytiin.

Videon julkaissut perheenäiti on kertonut Reddit-palvelussa, että hänen silmänsä olivat välttäneet vain pieneksi hetkeksi ja sillä välin tyttö oli vaipunut syvään uneen. Äiti oli havahtunut siihen, että olohuoneessa tuli hiljaista ja hän riensi katsomaan mitä pienokainen puuhaili.

Äidin yllätykseksi Vivienne nukkui radalla liikkuvan junan päällä. Uneliaasta veturinkuljettajasta kuvattu video on hauskuuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Video osoittaa, että väsyneenä lapset saattavat nukahtaa mitä kummallisimpiin paikkoihin ja asentoihin.