Kylmäverinen murha: Räppäri Futuren henkivartija murhattiin kylmäverisesti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Atlantalaisräppäri Futuren henkivartijana työskennellyt Michael Tanner Phillips on menehtynyt ampumavälikohtauksessa saamiinsa vammoihin. Georgian Jonesborossa asuva Phillips oli tapahtumahetkellä kotona raskaana olevan vaimonsa kanssa.

Perheen kotiin tunkeutui aseistautunut mies ja hän ampui Michaelia. Fox 5 -uutiskanavan mukaan tapaus sattui päivällä kello yhden aikaan. Tapaus on järkyttänyt yhteisöä, sillä henkivartijan tehtävät jätettyään Phillips työskenteli paikallisessa kirkossa pianistina.

Miehen elämä oli rauhoittunut ajoista, jolloin hän työskenteli Futurelle. Mies hoiti henkivartijan virkaa viimeksi vuonna 2011. Daily Mail -lehden mukaan Phillipsin ampuminen oli kylmäverinen murha ja siitä on aloitettu rikostutkinta.